Waarom ieder kind op zeilkamp zou moeten gaan

Welk kind wil er nu niet een geweldige week beleven met veel water, zwemmen en vooral heel veel lol met leeftijdgenootjes? Voor deze kinderen zijn er diverse mogelijkheden om op zeilkamp te gaan.

Waarom op kamp?
De kampen zijn ingedeeld in leeftijdscategorie├źn waardoor kinderen zich snel thuis zullen voelen tussen leeftijdsgenootjes. Het is voor je kind een leuke manier om contacten op te doen. Daarnaast leren zij op het kamp zich in een groep te bewegen en hoe zij hiermee om moeten gaan.

De kinderen worden de hele dag vermaakt door middel van een vooraf opgesteld dagprogramma. In dit programma is uiteraard ook opgenomen dat ze goed eten en ook voldoende rust krijgen. Tijdens de lessen staat veiligheid voorop en zijn de kinderen verplicht een veiligheidsvest te dragen.

Als ouders is het fijn om te weten dat je kind in goede handen is. De kampen worden begeleid door professionele, opgeleide begeleiders. Je kind heeft een geweldige week, doet nieuwe ervaringen op en is in goede handen. Wat wil je als ouder nog meer?

Voordelen op een rijtje
Hieronder zetten de alle voordelen nog even op een rijtje:

  • Indeling naar leeftijd
  • Leuke dagprogramma’s
  • Professionele begeleiding

Een dergelijke geweldige ervaring vol zon, zee en plezier wil je je kind als ouder toch niet ontnemen?