U wilt een speeltoestel kopen?

Een speeltoestel kopen is een waardevolle inbreng voor opgroeiende kinderen. Het is geen verrassing dat buitenspelen bijdraagt aan het welzijn van kinderen. Het minimaliseert het stressniveau van kinderen, het risico op obesitas bij kinderen vermindert en zelfs kan buitenspelen helpen om hun aandachtsspanne te vergroten. Het wordt aangeraden dat kinderen elke dag minstens 60 minuten of meer lichaamsbeweging krijgen. Leeftijdsgebonden activiteiten voor jongere kinderen zijn onder andere rennen, springen en klimmen. Al deze oefeningen kunnen worden gedaan door middel van activiteiten zoals tikkertje spelen, teamsporten beoefenen, fietsen, zwemmen of zelfs gewoon plezier maken met je eigen speeltoestel in je eigen achtertuin.

Een eigen speeltoestel kopen, daar maak je je kind blij mee

Een speeltoestel kopen is een logische keuze voor veel ouders. Want meer dan de helft van de ouders met kinderen van 2 tot 10 jaar willen graag dat hun kinderen in de vrije tijd buiten spelen. Ondanks dit hoge aantal zijn veel ouders huiverig om hun (kleine) kinderen buiten te laten spelen vanwege het (te drukke) verkeer of een gebrek aan speelplekken in de buurt. Ze willen het liefst hun kinderen in een veilige, beveiligde en bewaakte speelruimte laten ravotten. Het installeren van een veilig speeltoestel in de achtertuin is dan een makkelijke manier om een veilige en leuke buitenomgeving te creëren waar het hele gezin van kan genieten. Je maakt daar niet alleen je kind blij mee, maar ook jezelf.

Veiligheid staat voorop

Veiligheid staat altijd voorop bij de beslissing van een ouder over zijn of haar kinderen, vooral als het gaat om de keuze van een speeltoestel in de achtertuin. Bij het kiezen van een speeltoestel in de achtertuin moet u rekening houden met vele veiligheidskenmerken voordat u een beslissing neemt. Zelfs een kleine verwonding is onnodig en kan gemakkelijk worden voorkomen door een veilig toestel via de website van Speeltoestel Koning te kopen. Daarnaast kunt u zelf enkele maatregelen treffen om van uw achtertuin mét speeltoestel een veilige plek te maken.

  • zorg voor een vlakke en stevige ondergrond;
  • controleer regelmatig op losse of kapotte onderdelen, gerafelde touwen en verroeste kettingen;
  • verwijder overhangende takken;
  • voer periodiek onderhoud uit;
  • zorg altijd voor direct toezicht.

Plaats een reactie