Sterrenbeelden: de horoscoop van jouw baby

De tijd en datum waar op je geboren bent kan veel over je persoonlijkheid zeggen. Sterrenbeelden kunnen over het algemeen een vrij accurate indruk geven van de persoonlijkheid van jouw kindje. Natuurlijk is iedere ouder benieuwd naar het karakter van een kind. In deze tekst worden de sterrenbeelden doorgenomen. Wanneer je kind geboren is kan veel zeggen over zijn of haar toekomst en karaktereigenschappen, een steenbok is over het algemeen erg rustig en personen met het sterrenbeeld vissen worden vaak geprezen voor hun vrolijke karakter. In het onderstaande artikel vertellen we je meer over de horoscoop van jouw baby.

Ram

Kinderen die zijn geboren van 21 maart – 20 april krijgen het sterrenbeeld ram toegekend. Personen met dit sterrenbeeld hebben heel veel energie. Daarnaast nemen zij graag het heft in eigen handen, zijn zelfverzekerd en zijn geboren leiders. Rammen zijn erg onafhankelijk en kunnen daarom soms wat koppig overkomen.

Stier

Kinderen die zijn geboren van 21 april – 20 mei krijgen het sterrenbeeld stier toegekend. Stieren staan bekend als koppig, daarnaast hebben zij de voorkeur voor fysiek contact in plaats van een goede discussie. Is jouw kindje een stier? Dankzij de voorkeur voor fysiek contact houden zij erg van knuffelen!

Tweeling

Kinderen die zijn geboren van 21 mei – 21 juni krijgen het sterrenbeeld tweeling toegekend. Tweelingen zijn erg nieuwsgierig en stellen heel veel vragen. Zijn willen graag weten hoe alles in elkaar zit en gaan graag op onderzoek uit. Naast hun nieuwsgierig trekken zijn zij ook erg vrolijk.

Kreeft

Kinderen die zijn geboren van 21 juni – 22 juli krijgen zijn kreeften. Kreeften staan vaak bekend om hun overgevoeligheid. Vaak hebben kinderen met dit sterrenbeeld behoefte aan een goede band tussen de ouder en het kind. Daarnaast houden zij er niet van om alleen te moeten zijn.

Leeuw

Kinderen die geboren zijn van 23 juli – 23 augustus krijgen het sterrenbeeld leeuw toegekend. Deze kinderen vinden het fijn om volledig in de spotlight te staan en hebben een sterke eigenwaarde.

Maagd

Kinderen die geboren zijn van 24 augustus – 23 september krijgen het sterrenbeeld maagd toegekend. Maagden zijn erg kritisch op hun eigen werk en op het werk van anderen, daarnaast zijn zij erg kritisch. Kinderen met dit sterrenbeeld zijn altijd bezig en kunnen zichzelf erg goed vermaken. Hoewel iemand met dit sterrenbeeld altijd bezig is, kan chaos beter vermeden worden.

Weegschaal

Kinderen die geboren zijn van 24 september – 23 oktober krijgen het sterrenbeeld weegschaal toegewezen. Zoals de naam al doet vermoeden hebben kinderen met dit sterrenbeeld behoefte aan een harmonieuze omgang. Daarnaast is een weegschaal altijd erg vriendelijk en heeft een hoge aantrekkingskracht.

Schorpioen 

Kinderen die geboren zijn van 24 oktober – 22 november krijgen het sterrenbeeld schorpioen toegewezen. Schorpioenen staan er altijd voor open om nieuwe dingen te leren en ontdekken. Daarnaast zijn kinderen met dit sterrenbeeld volhardend en kunnen zij goed alleen zijn maar rook goed samenwerken met anderen.

Boogschutter

Kinderen die geboren zijn van 23 november – 21 december zijn boogschutters. Kinderen die aan het eind van het jaar geboren zijn houden van avontuur en kunnen uren lang lekker buiten spelen. Ze gaan graag op onderzoek uit en zijn echte avonturiers.

Steenbok

Kinderen geboren van 22 december – 19 januari kunnen zichzelf een steenbok noemen. Kinderen met dit sterrenbeeld zijn rustig. Ze groeien echter snel op en zijn erg serieus en volwassen.

Waterman

Kinderen geboren van 20 januari – 19 februari krijgen het sterrenbeeld waterman toegewezen. Een waterman is erg zelfstandig en houdt heel erg van vrijheid. In tegenstelling een stier hebben watermannen geen voorkeur voor fysiek contact en hebben zij liever een goed gesprek.

Vissen

Kinderen geboren van 20 februari – 20 maart zijn vissen. Vissen hebben een erg gevoelig karakter. De stemming van een vis kan dan ook van het ene op het andere moment omslaan. Een verschil tussen dag en nacht! Ook voelen zij zich snel persoonlijk aangesproken in een gespannen situatie.

Ieder kind is anders, zie jij de eigenschappen behorende tot het sterrenbeeld terug bij jouw kind(eren)? Laat het ons weten!

 

Bron: https://www.mediumchat.nl/daghoroscoop