Snoepzakjes een traktatie voor iedereen

Ieder kind is gek op snoep en daarom kun je bij traktaties en ander verkoop altijd aankomen met snoep. Het verkopen of uitdelen van snoep is daarom een goed idee. Vaak kost het alleen veel tijd en moeite om snoepzakjes te maken en dat is vanaf nu niet meer nodig. De Snoepman verkoopt namelijk kant en klaar snoepzakjes. Voor iedereen een goede uitkomst dus, geen gedoe meer met het zelf vullen van snoepzakjes. Het zelf vullen van zakjes snoep kost veel tijd, allereerst moeten er allerlei soorten snoep gekocht worden, vervolgens moeten er zakjes en sluitingen gekocht worden, daarna komt pas het ergste werk: het inpakken van de zakjes. Het is daarom in veel gevallen een stuk makkelijker om te kiezen voor gevulde snoepzakjes.

Snoepzakjes zoals jij wilt

Als je snoepzakjes gaat verkopen of uitdelen, dan heb je zelf altijd een idee over de inhoud. Ook afhankelijk van het publiek natuurlijk. Voor hele kleine kids zijn het vooral zachte snoepjes en geen zure snoepjes. Maar hoe ouder de kinderen worden hoe beter ze met harde en zure snoepjes om kunnen gaan. Het is daarom altijd handig om goed te kijken naar de ontvangers, wat kunnen ze aan en hoe kun je dat het beste bereiken. Een kant en klaar zakje snoep voorkomt veel tijd en gedoe, je krijgt het meteen aangeleverd en kunt beginnen met uitdelen of verkopen.

Grote hoeveelheden snoepzakken

Voor een kinderfeestje of een traktatie is het vaak nog zelf te overzien maar denk eens aan een dorpsfeest waarbij meer dan 500 kinderen komen. Als jij de catering op je neemt, dan wil je niet avonden van te voren bezig zijn met het inpakken van snoepzakjes voordat het feest daadwerkelijk begint. Verder is het bij kant en klare snoepzakjes altijd fijn dat je ook kunt kiezen voor de inhoud van de zakjes: 150, 200, 240 of 400 gram zijn standaard mogelijkheden als het gaat om snoepzakjes in grote hoeveelheden.