De najaarstrends kindermode

Hoe jammer het ook is, het najaar is nu echt officieel begonnen. Dag zonnetje, welkom regen. Er zit wel een voordeel aan het aanbreken van het nieuwe seizoen. De kledingcollecties kunnen weer aangevuld worden. Maar wat zijn de trends op het gebied van kindermode? Wat gaan we veel zien dit seizoen?

Dierenprint
De dierenprint is ook dit jaar erg in de mode. Tijgerprint, luipaardprint of zebraprint. Het kan allemaal. Voor het mooiste effect combineer je deze drukke print met een rustig kledingstuk. De outfit maak je compleet met een stoer giletje van bont.

Schotse ruit
De nieuwkomer van dit najaar is de Schotse ruit! Een ruiten rok, een ruiten blouse of als je de outfit liever rustig houdt, een ruiten sjaal. Ruitjes is dé print van dit najaar!

Gebreide look
De breitrend lijkt ook een grote trend van dit najaar te worden. Grote kabels en lusjes mogen niet in de kledingkasten ontbreken.

Versiering
Nog steeds erg trendy dit seizoen zijn studs die we vorig jaar veel zagen. Ook grote zilveren sterren op stoere laarsjes zijn nog niet weg te denken uit het dagelijkse straatbeeld.

Kleuren
De kleuren die we de komende tijd veel op straat gaan zien zijn okergeel, bordeaux en diepgroen. Maar ook grijs en goud zullen het uitstekend doen.

Geïnspireerd? Kijk voor meer trends en outfits op V&D kinderkleding.