Met je kids op de camping

Rond de zomertijd zijn campings bevolkt met jonge gezinnen met kinderen. Er zijn veel campings bij uitstek geschikt zijn voor gezinnen met jonge kinderen. Op deze campings kunt u met uw baby of peuter goed verblijven. Er zijn stacaravans die extra peutervriendelijk ingericht zijn en waar u de vele baby spullen handig kwijt kunt, er is namelijk ruimte genoeg in een stacaravan. Ook heeft u uw eigen sanitaire voorzieningen bij de hand, een keuken met magnetron voor het hapje of flesje te verwarmen en aangepast meubilair (waaronder een kinderstoeltje) en plastic kinderbestek voor je dreumes of peuter.

Wat extra leuk is, is dat er op vele campings baby- peuter activiteiten organiseert worden. Op sommige campings is er zelfs peuterzwemles!

Als u voor een baby- peuter vriendelijke camping kiest, is er voldoende vertier zoals speeltuintjes, vele vriendjes en vriendinnetjes, zwembaden en een animatie team die speciaal gericht is op uw kleintje. Wat belangrijk is, is dat er bij de accommodatie geen drukke wegen of open water is. Het is ideaal als u een fijne stacaravan kiest met voldoende ruimte en met een eigen tuintje.

Zo is de stacaravan kindvriendelijk:

  • Stopcontactbeschermers: de stopcontacten zijn afgeschermd, zodat er niks kan gebeuren. U kunt uw kind veilig rond laten kruipen en lopen
  • Deurstoppers: uw kind kan veilig naar binnen en buiten lopen zonder de vingers te bezeren tussen de deur
  • Nachtlampje: met een nachtlampje op de kamer zal uw kind zorgeloos in slaap vallen
  • Opstapje: met dit opstapje kan uw kind zich helemaal zelf redden in het toilet
  • Kinderbestek: eten wordt extra leuk voor uw kind met eigen bestek
  • Matrasbeschermer: een ongelukje kan gebeuren. Een matrasbeschermer is daarom erg handig die u in het bed van uw kind kunt gebruiken
  • Stoelverhoger: is uw kind te groot voor een kinderstoel en net te klein vooreen normale stoel? Dan is de stoelverhoger een perfecte oplossing.
  • Terrashekje: u kunt uw kind met een gerust hart op het terras laten spelen. Een terrashekje biedt daarom een perfecte uitkomst.
  • Zorg ook voor een goede stevige tassen voor kinderen zodat ze altijd de spullen goed kunnen meenemen.

Als u een stacaravan wil kopen, die perfect is ingedeeld voor uw (klein)kinderen? Kom dan eens langs bij Lacet – Caravan Centrum Cuijk BV, zij hebben vele modellen stacaravans die geschikt zijn voor het hele gezin.