Leuke campings voor kinderen

Een kindvriendelijke camping boeken

Soms kan het best wel eens een heel gedoe zijn om een kindvriendelijke camping te vinden binnen Europa. Zeker wanneer je niet zo thuis bent in alles dat met campings en reizen te maken heeft, is het fijn wanneer je een aantal tips bij de hand hebt. Er zijn namelijk volop leuke campings voor kinderen te vinden in Europa. Italië en Frankrijk zijn bijvoorbeeld geschikte landen om een kampeervakantie te boeken!

Camping Bella Italia

bella italie zwembad
Zwembad Camping Bella Italia

In Italie kun je bijvoorbeeld Camping Bella Italia boeken. Camping Bella Italia een met zwembad is een perfecte aanrader wanneer het gaat om een kampeervakantie in Italië. De camping ligt bijna direct aan het Gardameer. Je kinderen zullen zich dan ook volop vermaken op het strand. Zandkastelen bouwen, watertrappelen in het zwembad, of simpel spelen in de speeltuin. Het kan allemaal op Camping Bella Italia.

Camping Norcenni Girasole Club in Toscane

Een andere kindvriendelijke camping in Italie is Camping Norcenni Girasole Club. Dit is een middelgrote familiecamping waar je onder andere een mooi zwembad vindt. Ook is er een tennisbaan en wellnesscentrum aanwezig. De camping is daarnaast voorzien van een animatieteam die je kinderen de gehele dag door kan vermaken. De camping ligt op een prachtige plek, midden in de regio Toscane. Een van de mooiste regio’s in het land!

Camping Cisano

Ook Camping Cisano is een prima camping voor een gezin met kinderen. Deze camping ligt in Veneto. Er is plaats voor ruim 700 personen op deze camping. Het is daarmee een schitterende familiecamping. Er zijn speeltuinen en zwembaden aanwezig, waardoor je kinderen zich uitstekend zullen vermaken. Voor jong en oud is er van alles te ondernemen op deze camping. Het is dan ook zeker aan te raden om deze camping eens te boeken voor een vakantie!