De kinderen vermaken met sinterklaas

Kinderen zijn helemaal dol op sinterklaas en dat is niet bepaald gek. Ze worden overladen met allerlei leuke cadeaus en kunnen lekker snoepen van de pepernoten en chocoladeletters. Sinterklaas is een ideaal feest voor het hele gezin en zal zorgen voor een leuke, gezellig avond met zijn allen.

Kinderen kunnen nog wel eens ongeduldig zijn als het gaat om sinterklaas en cadeaus. Het liefst zouden de kinderen deze al veel eerder hebben, maar helaas moeten ze wachten tot de echte pakjesavond. Je moet de kinderen dus zien te vermaken en dat lijkt niet zo makkelijk. Daarom ga ik jou een paar tips geven om de kinderen rustig te houden.

De kinderen vermaken
De kinderen houden tegenwoordig nou eenmaal van tv kijken. Het sinterklaasjournaal is een goede oplossing. Ze zullen helemaal blij worden van al het nieuws rond sinterklaas en jij zult even rust hebben van de kinderen die zeuren op de cadeautjes.

Op pakjesavond kun je de kinderen rustig houden met sinterklaasmuziek. Ze kunnen mee zingen met de liedjes van een leuke cd. Natuurlijk kun je zelf ook mee zingen met de kids.

Kleuren
Ook kleurplaten vallen erg in de smaak bij de kinderen. Vooral die van sinterklaas zijn grote favoriet. Deze kun je gemakkelijk uitprinten van het internet, zoals op Kleurplatensinterklaas.com. Laat de kinderen de dag van pakjesavond lekker kleuren zodat ze afgeleid zijn en niet steeds aan hun cadeau’s zullen denken. Jij kunt ze natuurlijk ook een handje helpen met hun mooie kleurplaat.