De leukste relatiegeschenken voor kinderen!

Een relatiegeschenk dient een blijvende indruk achter te laten op je potentiele doelgroep. Kinderen zijn speels, hebben minder behoefte aan een bedrukte pen en het is juist belangrijk dat het kind het relatiegeschenk overal mee toe neemt, zodat niet alleen de kinderen maar ook de omgeving van het kind vaker het logo naar voren ziet komen.

Wij hebben daarom speciaal voor jou een artikel opgezet met de leukste relatiegeschenken voor kinderen! Doe inspiratie op, laat jouw kinderrelatiegeschenk bedrukken en start je brandingcampagne met een doordachte strategie!

Spelletjes laten bedrukken als relatiegeschenk

De leukste relatiegeschenken om te krijgen zijn spelletjes. Geschikt voor jong en oud en je weet zeker dat jouw relatiegeschenk vaker gebruikt gaat worden. Bedrukte spelletjes kunnen in verschillende variaties en in verschillende leeftijdscategorieën ingedeeld worden. Veelal bedrukt men voor ouderen denkspelletjes en ze voor ouderen zijn bijvoorbeeld de denkspelletjes.

Populaire spellen om te bedrukken voor ouderen en kinderen:

  • Klassieke speelkaarten
  • Schaaksets
  • Houten denk- en geduldspelletjes

Populaire spellen om te bedrukken voor kinderen:

  • Reisspelletjes (4-op-een-rij)
  • Schuifpuzzelspelletjes
  • Beachgames en vrijetijdsspellen (badminton en beachsetjes)

Kleursets en potloden laten bedrukken als relatiegeschenk

Kleuren is één van de populairste bezigheden van kinderen tussen de 2-8 jaar. Ouders nemen vaak kleine kinderen mee op visite en dan worden al snel de kleurpotloden en stiften uit de kast gepakt. Als bedrijf kun je hier prima op inspelen door de kleursets te bedrukken met jouw eigen logo.  Een relatiegeschenk dat niet alleen leuk is voor kinderen, maar ook nog eens vaker gebruikt wordt in het bijzijn van anderen. Een uitstekende keuze voor een relatiegeschenk! Ben je toch nog op zoek naar andere relatiegeschenken voor kinderen en wil je graag inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de websites in dit artikel!