De leukste kinderactiviteiten in de omgeving van Bordeaux

Bordeaux is een mooie streek in Frankrijk ken je misschien nog wel vroeger. De streek is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk en is uitstekend geschikt om een aantal leuke uitstapjes te maken.

Wanneer je kids mee zijn op vakantie, dan wil je natuurlijk dat zij het ook naar hun zin hebben. Gelukkig zijn er volop leuke kinderactiviteiten te ondernemen in de omgeving van Bordeaux. Hier volgen een aantal tips voor komende vakantie!

Maak een tour door de stad Bordeaux

Je kunt met een minibus een tour maken door de stad Bordeaux. Deze minibus brengt je langs alle hoogtepunten van de stad. Je kinderen zullen het geweldig vinden! Je kunt dit ook met een treintje doen. Deze rit duurt ongeveer 3 kwartier en er wordt daarnaast uitleg gegeven over de bezienswaardigheden.

Wanneer je kinderen iets ouder zijn kun je ze prima meenemen naar het oorlogsschip Colbert. Het schip is volledig in oude staat hersteld.

Récréa’land, het speelplein voor kinderen

Récréa’land is toegankelijk voor kinderen vanaf 1 jaar. Het is het gehele jaar open en uitstekend geschikt wanneer je te maken krijgt met een mindere dag in je vakantie. Het is een perfect speelplein voor je kids en zullen zich daarom prima kunnen vermaken.

Workshops volgen in Cap Sciences Bordeaux

Cap Sciences Bordeaux is eveneens geschikt voor wanneer het iets minder weer is. Je kinderen krijgen hier de mogelijkheid om op ontdekkingstocht te gaan en ze kunnen daarnaast ook verschillende workshops volgen.

Zwemmen in Les Plaisirs de l’eau

Wanneer je kinderen hebt in de leeftijd van 0-3 jaar, dan kun je ze prima meenemen naar Les Plaisirs de l’eau. Dit is een prachtig zwembad en is het gehele jaar geopend!

Kortom, je hebt een prima keuze gemaakt door te kiezen voor een camping in Bordeaux. Klik hier om wat voorbeelden te zien van campings. Je kinderen zullen zich hier zeker vermaken!