De 3 beste apps voor tijdens en na je zwangerschap

Tegenwoordig doen we alles met onze telefoon. Waarom zou je dan geen app downloaden om je zwangerschap wat makkelijker te maken? Lees verder voor de 3 beste apps.

1. Zwanger.nl

Als je voor het eerst zwanger bent, gaat er een hele wereld voor je open. In deze app kun je van week tot week bekijken hoe groot je kindje ongeveer is en hoe het zich ontwikkelt tot een echte baby. Daarnaast geeft de app handige tips op het gebied van o.a. voeding, kwaaltjes en seks. Met het onderdeel babynamen kun je inspiratie opdoen voor een leuke naam en de allerleukste sla natuurlijk op als favoriet.

Beschikbaar voor iPhone en Android – €1,99

2. WeeenTimer

Wekenlang heb je er naar uit gekeken en dan is het moment eindelijk daar: de bevalling! Met de app ‘WeeenTimer’ houd je de duur van – en de tijd tussen – de weeën bij. De app heeft een simpele start- en stopknop wat het makkelijk in het gebruik maakt. Wanneer je het nummer van de verloskundige vooraf programmeert kan je haar met één druk op de knop bellen.

Beschikbaar voor iPhone – €0,99

3. iGrow

Met deze app heb je altijd de groeigegevens van je kind bij de hand. Door het invullen van het gewicht en de lengte, kun je in diagrammen de groeicurve van je kind(eren) volgen. Naast de diagrammen heeft de app ook een eindlengtevoorspelling, een tip van de dag en informatie voor een gezond gewicht. Met bewegen in de buurt kun je zien waar er in de omgeving speelplekken zijn.

Beschikbaar voor iPhone en Android – gratis