Alles voor je babyuitzet

Ja! Je bent zwanger. Wat een heerlijk gevoel. De komende maanden gaan je buik en kindje groeien. Het lijkt nog een hele tijd, maar voor je het weet zijn de negen maanden voorbij. En dan heb je toch wel allerlei spulletjes voor je baby nodig, en die vind je bij Babyhuys. De babyuitzet bestaat uit diverse onderdelen en het is verstandig deze toch wel ruim op tijd in huis te hebben, zodat je niet op het laatste moment nog naar de winkel hoeft te waggelen om een badje te halen.

Lekker slapen
De babyuitzet bevat uiteraard meubels voor de babykamer. Je hebt in ieder geval een wiegje nodig en een commode om je kindje straks op te verschonen. Je kunt vaak complete babykamers kopen inclusief kast. Een goede commode bevat lades of kastruimte zodat je daar ook je luiers, babypoeder en andere spulletjes kunt bewaren. Heb je niet zo een heel grote kamer voor je baby, laat de kast dan achterwege en maak ruimte in de commode of je eigen kledingkast voor de garderobe van je kleintje.

Babyartikelen
Dan heb je nog andere spulletjes nodig, zoals een badje (al dan niet met standaard), badthermometer, luiers, talkpoeder, billenzalf, flessen, speentjes, fopspenen en babythermometer. Je kunt op websites van drogisterijen vaak checklists vinden waarop deze spulletjes staan. Maar ook de kraamhulp kan je vertellen wat je echt nodig hebt.

Rijden, rijden, rijden in een wagentje
Om je kleintje te kunnen vervoeren heb je een goede kinderwagen nodig. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar, maar meestal is het een goede keuze wanneer je een wagen neemt die met je kindje mee kan groeien. Voor de auto heb je een autostoeltje of maxicosi nodig die je met de gordel op de achterbank vast kunt zetten. Zo kun je samen overal naar toe.